2014. július 9., szerda

14. kritika: Jégtáncos Krónikák ~ Álmodj a csúcsig


Jégtáncos Krónikák 1 ~ Álmodj a csúcsig
http://almodjacsucsig.blogspot.hu/



Fejléc: Kezdhetnék most ideig-óráig regélni a fejlécről, mindezt teljesen fölöslegesen. Nem sok olyat látok, amire én azt mondom, hogy ez a kép kérlek, tökéletes és ez azt hiszem momentán ez a helyzet. Maga a háttere, azok a szürkés árnyalatok, melyben fel-fel bukkan néhol egy egy alak, tárgy s középen a férfi kéz a kézben a nővel nagyon szép és hangulatos, legalább annyira, mint az oldalt található szereplők. Nem csupán a ruhájuk színe, hanem még a mozdulataik is kifogástalanok. Viszont, ami nekem szemet szúrt, talán elsőre is, ami ront a hibátlan elnevezésből az a cím elhelyezése. Meglátásom szerint az, ha esetleg lejjebb helyeznéd, akkor mutatna igazán tetszetősen. 

10/ 9

Kinézet: Felfedeztem, hogy a szürke és piros színekhez korrigáltál mindent, ami alapjában véve nagyon jól mutat. A blog külsejével semmi problémám nincsen. A háttér makulátlanul illik a fejléchez, a modulok jól el vannak helyezve, egyik sem lóg ki, ami megsúgom eléggé gyakori hiba szokott lenni és persze meg kell jegyeznem, hogy nagyon tetszik ez a fajta ötlet, hogy majdnem minden modulhoz beszúrtál egy képet a párosról, amely jórészt a blogoddal egy színben, tehát a jól megismert szürke-piros árnyalatokkal pompázik, ez csodás! 

10/ 10

Történet: Az írásod izgalmas, jól megírt és érdekes. Fejezetekről fejezetekre vándorolva igyekeztem minél több információt magamba szívni, viszont akadtak esetek, amikor picit elszontyolodtam. Az elírt szavak néha igazán hangulatrontó hatással vannak és magamból kiindulva tudom, hogy ha tízszer átnézem a fejezetet akkor sem találom meg azt a bizonyos bakit, ennél fogva ajánlanám, hogy vagy tizenegyedszerre is nézd át vagy pedig keress magadnak egy bétát, általában a külső szemlélő hamarabb ráakad a hibára, mint te. A mondatvégi írásjeleket is van mikor felteszem véletlenül elfelejted, mivel gondolom csak nem vagy olyan hülye és rontod el direkt a munkád ilyennel. De egyébként ezt leszámítva a történet érdekes.

10/ 8

Mindent összevetve: Nem tudok semmi újdonsággal szolgálni, hiszen az előbb leírtakban mindent tökéleten részleteztem. A blogod nagyon jó, csupán a címmel és a néhol előforduló hibákkal volt problémám az írásodban. Ezért a pontozás a következő:

30/ 27

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése