2014. július 10., csütörtök

18. kritika: Árnyak nélkül

Árnyak nélkül
http://arnyaknelkul.blogspot.hu/

Fejléc: Örülök, hogy megfogadtad szerkesztőtársam tanácsát és lecserélted a fejlécedet. Ez már sokkal különbül fest, mint az előző. A háttér szépen össze van mosva, a szereplők is közel vannak egymáshoz valamint a színek is passzolnak, azonban egyetlen dologban lenne kikötésem. A cím színét szerintem változtasd meg egy csöppet sötétebb árnyalatúra, mert ez pont az a fajta tónus amely beleolvasd a szereplők ruházatába. De ettől eltekintve szép munka!

10/ 9

Kinézet: Őszinte véleményezőként kötelességem az igazat közölni mindenféle mellébeszélés nélkül és ez alól a te blogod sem kivétel, ennél fogva pedig el kell, hogy mondjam, hogy a kinézeted szerintem nem sok jót ígér. Minden bizonnyal rájöttél már, hogy a legtöbb olvasó legelőször a külső alapján ítél és számodra ez nem igazán jövedelmező hír. A háttered túlságosan is üres és semmitmondó, javaslom minél előbb cseréld le! A chated sem illik sem a háttérhez, sem semmihez, tehát teljesen ellensúlyozza a fejléc szépségét. Vigyázz a betűk színére is, mert ahogy ráakadtam az első pár fejezetekre kénytelen voltam kijelölni, hogy lássam az írásodat, mert teljesen beleolvadt a háttérbe. Meglátásom szerint csinálj némi rendet a külsővel kapcsolatban!

10/ 5

Történet: Nem sok mindent tudok róla mondani, mivel nagyrészt, aki ezt megérti eléggé kis intelligencia szinttel rendelkezik. Nagyon rohansz az eseményekkel és esélyt sem adsz az olvasónak, hogy akár egy pillanatra bele élje magát a történetedbe. A helyszínek is nagyon gyakran változnak, ami nem lenne probléma, sőt... de az, hogy fel sem fogom, hogy mi történt az egyik helyen máris a másikat olvasom az összezavarja az embert. A karaktereknek többnyire olyan hangulatváltozásai vannak, hogy azt emberi agy fel nem bírja fogni. Két-három fejezet alatt, hogy tud valaki belehabarodni egy személybe, holott még nem is ismeri? Számomra ez felfoghatatlan! Szerintem itt is, ahogyan a külsődnél is tedd ezt picit rendbe! De egyébként a fogalmazásod nem rossz, de még egész biztos van hová  fejlődnöd! Olvass sokat, hogy azáltal gyarapodjon a szókincsed mely segítségével később egy biztos történetet tudhatsz a birtokodban!

10/ 4

Mindent összevetve: Maga a blog jó lenne, ha egy picivel többet foglalkoznál a kinézettel és a történettel egyaránt! Sok sikert kívánok a továbbiakban is és őszintén remélem, hogy több olvasóval fogsz gyarapodni a későbbiek során! 

30/ 18

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése